Oordoppen op maat

Op zoek naar oordoppen op maat? Kies dan voor otoplastieken van Ronell. Onze maatoplossing geeft de beste bescherming en het beste geluid. Bovendien is de levensduur erg lang: minimaal vijf jaar. 

Bovendien hebben de otoplastieken een hoog comfort. Dat betekent dat werknemers ze veel liever dragen dan andere gehoorbescherming. Zo bent u verzekerd van de beste oordoppen op maat! 

Wat zijn oordoppen op maat?   

Doordat otoplastieken een maatoplossing zijn, is de kwaliteit zeer hoog. Bij Ronell stemmen we de kwaliteit nog verder af op de werkomstandigheden. Denk aan harde of zachte otoplastieken, detectiemogelijkheden, kleur en communicatie. Ten slotte checken we de kwaliteit van de oordoppen op locatie en komen we die jaarlijks gratis controleren. Zie hieronder de verschillende oordoppen op maat. 

Kies voor de kwaliteit van Ronell 

Waarom zou u voor onze oordoppen kiezen? Ronell biedt zorgvuldig aandacht aan de kwaliteit van de otoplastieken. We stemmen de gehoorbescherming exact af op de werkomstandigheden. Jaarlijks controleren we uw kwaliteit oordoppen op de werkvloer. Zonder extra kosten. Doordat we een all-in prijs bieden, maken we het aantrekkelijk om voor kwaliteit oordoppen te kiezen!   

  • 2 Jahre Garantie: kostenloser Austausch bei Undichtigkeit innerhalb von 2 Jahren
  • Messen, Prüfen, Abformungen und Unterweisungen vor Ort abrufbar
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck en instructie zonder extra kosten
  • Kwalitatieve filters: optimale demping en spraakverstaanbaarheid.
  • Conform eisen recente wetgeving EU verordening 2016/425 (vanaf 21 april 2019 vereist) 

Rat?

Gerne besuchen wir Sie unverbindlich. Oder wir beraten per E-Mail oder Telefon.

Oder rufen Sie uns an unter:
+31 184 434 440