Zachte otoplastieken

Zachte otoplastieken met excellente filtering

Werk veilig, hoor goed: Onze zachte otoplastieken met filters bieden de ultieme bescherming voor lawaaierige omgevingen.

Zachte otoplastieken worden vaak gebruikt in situaties waarin geluidsbescherming nodig is, zoals bij concerten, festivals, bouwplaatsen, fabrieken, luchthavens en andere lawaaierige omgevingen. Ze helpen bij het verminderen van omgevingsgeluiden en beschermen de oren tegen schadelijk lawaai.

Het gebruik van zachte otoplastieken heeft verschillende voordelen. Ze zijn comfortabel om te dragen, omdat ze zich aanpassen aan de vorm van het oor. Dit maakt ze geschikt voor langdurig gebruik, zelfs tijdens het slapen. Bovendien zijn zachte otoplastieken vaak herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken.

 

zachte otoplastieken

In dit artikel duiken we dieper in op de meerwaarde van zachte otoplastieken. Daarnaast vertellen we u als gehoorexpert graag welke unieke filtering we toepassen in onze (zachte) otoplastieken.

Bied comfort aan uw werknemers

Werknemers geven de voorkeur aan het gebruik van zachtere otoplastieken op de werkvloer vanwege verschillende voordelen. Ten eerste bieden zachte otoplastieken een uitstekend comfortniveau, waardoor ze gedurende langere periodes comfortabel kunnen worden gedragen. Dit is vooral belangrijk voor werknemers die regelmatig gehoorbescherming nodig hebben, zoals bij lawaaierige machines, bouwplaatsen of fabrieken.

Daarnaast passen zachtere otoplastieken zich aan de individuele vorm van het oor aan, waardoor ze een betere pasvorm en afdichting bieden. Dit zorgt voor een effectievere geluiddemping en beschermt de werknemers tegen schadelijk lawaai op de werkplek. Het verminderen van omgevingsgeluid draagt bij aan een betere concentratie, communicatie en algeheel welzijn van de werknemers.

Bovendien zijn veel zachtere otoplastieken herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze kosteneffectief zijn op de lange termijn. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame en economische gehoorbeschermingsoplossingen voor hun werknemers.

 

Ronell otoplastieken

 

Samengevat bieden (zachte) otoplastieken de volgende voordelen:

  • Uitstekend comfort voor langdurig gebruik
  • Pasvorm op maat voor individuele oren
  • Effectieve geluiddemping en bescherming tegen schadelijk lawaai
  • Verbeterde concentratie en communicatie op de werkplek
  • Gemakkelijk herbruikbaar en schoon te maken
  • Kosteneffectieve oplossing op de lange termijn
  • Bevordering van een veilige en comfortabele werkomgeving

 

Door te profiteren van deze voordelen kunnen werkgevers ervoor zorgen dat hun werknemers op een comfortabele en veilige manier kunnen werken, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de vereisten voor geluidsbescherming op de werkvloer.

Breid uw zachte otoplastieken uit met specifieke filters

Ontdek de perfecte balans tussen gehoorbescherming en het behouden van belangrijke geluiden met onze hoogwaardige zachte otoplastieken met filters.

Bij Ronell begrijpen we dat het belangrijk is om tijdens het werk essentiële geluiden te kunnen blijven horen. Daarom zijn onze otoplastieken uitgerust met een speciaal geluidskanaaltje met filtering om geluiden te dempen zonder ze volledig te blokkeren.

Onze filters bieden variabele demping, afhankelijk van de toonhoogte. Op deze manier kunnen we hinderlijk lawaai elimineren terwijl belangrijke geluiden, zoals stemmen, sirenes of claxons, doorgelaten worden.

Bij Ronell hebben we een breed scala aan filters beschikbaar, zodat u het juiste filter kunt kiezen op basis van uw werkomgeving. Onze gehooradviseur staat klaar om u hierbij te begeleiden. Het streven is om het gemiddelde dagelijkse volume terug te brengen naar ongeveer 80 decibel, wat ideaal is voor gehoorbescherming.

 

Ronell werkwijze en laboratorium met otoplastieken

 

Onze filteropties omvatten:

Industry Grey:
Ontworpen voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 101 decibel per dag. Perfect voor taken zoals slijpen, decoupeerzagen of motorrijden met een snelheid tot 100 km/u.

Industry Red:
Geschikt voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 105 decibel per dag. Ideaal voor taken zoals grasmaaien, kettingzagen of werken in de buurt van een helikopter.

Industry Purple:
Ontworpen voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 107 decibel per dag. Uitermate geschikt voor taken zoals het gebruik van een hogedrukreiniger, maaimachine of haakse slijper.

Ambient Black:
Creëert een rustige omgeving en is ideaal voor reizen, slapen of werken in een kantoortuin.

Shooting Beige:
Speciaal ontwikkeld voor de schietsport. Biedt standaard demping van 15 decibel, maar verhoogt de demping tot 33 decibel bij het afvuren van een schot vanwege de luchtdruk.

Music White:
Perfect voor concerten en evenementen, dempt geluid met 20 decibel voor een betere gehoorbescherming.

 

Ronell filtering overzicht voor otoplastieken

 

 

Heeft u het gehoord?

Bescherm uw gehoor op maat met Ronell’s zachte otoplastieken met filters. Neem contact op met onze gehooradviseur om het perfecte filter voor uw specifieke behoeften te vinden.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com