Otoplastieken filters

Ontdek de otoplastieken filters van Ronell

Ronell geldt als dé specialist op het gebied van otoplastieken en filters voor otoplastieken. Onze hoogwaardige filters zijn speciaal ontworpen om uw gehoor te beschermen tijdens het werken in omgevingen met veel geluid.

Waarom otoplastieken filters van Ronell?

Onze klanten waarderen ons om verschillende redenen:

  • Maatwerk
  • Geluidsdemping
  • Veelzijdigheid

Maatwerk

Elk oor is uniek. Daarom bieden we filters op maat aan die perfect aansluiten op uw individuele gehoorgang. Onze filters worden gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale pasvorm en langdurig comfort.

Geluidsdemping

Onze filters zijn ontworpen om schadelijke geluidsniveaus te verminderen, terwijl belangrijke omgevingsgeluiden behouden blijven. Met een breed scala aan filters bieden we oplossingen voor verschillende toepassingen en geluidsniveaus.

Veelzijdigheid

Ronell biedt een uitgebreid assortiment filters voor diverse situaties.

Otoplastieken filters

Otoplastieken filters van Ronell

Onze filters zijn:

  • Industry grey;
  • Industry red;
  • Industry purple;
  • Ambient Black;
  • Shooting beige;
  • Music white.

Industry Grey

Ideaal voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 101 decibel per dag. Deze filters zijn perfect geschikt voor activiteiten zoals slijpen, decoupeerzagen of motorrijden met een snelheid tot 100 km/u.

Industry Red

Ontworpen voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 105 decibel per dag. Deze filters zijn ideaal voor taken zoals grasmaaien, kettingzagen of werken in de buurt van bijvoorbeeld een helikopter.

Industry Purple

Speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden met een gemiddeld geluidsniveau tot 107 decibel per dag. Deze filters bieden optimale bescherming bij activiteiten zoals het gebruik van een hogedrukreiniger, maaimachine of haakse slijper.

Ambient Black

Een filter dat rust creëert in lawaaierige omgevingen. Perfect voor reizen, slapen of werken in een kantoortuin.

Shooting Beige

Ideaal voor schietsportliefhebbers. Deze filters verminderen standaard het geluidsniveau met 15 decibel, maar tijdens het schot bieden ze een demping van 33 decibel dankzij de luchtdruk.

Music White

Speciaal ontworpen voor concerten en evenementen, waarbij ze het geluidsniveau met 20 decibel dempen.

Bescherm uw gehoor met de otoplastieken filters van Ronell

Bij Ronell streven we ernaar om uw gehoor te beschermen in elke situatie. Onze filters bieden niet alleen optimale bescherming, maar ook comfort.

Filter  SNR  H  M  L 
Industry Grey* 21/20  21/19  19/17  15/15 
Industry Red* 25/22  24/21  24/20  23/20 
Industry Purple* 27/23  27/22  25/21  23/21 
Ambient Black  9  11  5  3 
Shooting Beige  15  19  12  7 
Music White  20  19  19  18 

*Grey, Red en Purple zijn officieel gecertificeerd voor ‘EN 352-2:2002’ en de ‘(EU)2016/425’. Deze filters zijn dus geschikt voor de werkvloer.

Otoplastieken filters

Wet- en Regelgeving voor Otoplastieken Filters

Het beschermen van uw gehoor op de werkvloer is niet alleen essentieel voor uw gezondheid, maar ook verplicht volgens de geldende normen en voorschriften.

In Nederland is de Arbowetgeving van kracht, die werkgevers verplicht om gehoorbescherming beschikbaar te stellen aan werknemers die worden blootgesteld aan schadelijk geluidsniveau. Dit geldt vooral voor omgevingen waar het gemiddelde dagelijkse geluidsniveau boven de 80 decibel uitkomt.

Otoplastieken filters van Ronell voldoen aan de strenge eisen van de Arbowetgeving en bieden optimale bescherming in lawaaierige werkomgevingen.

CE-gecertificeerd

Onze filters zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de Europese normen voor gehoorbescherming (EN 352-2:2002). Dit betekent dat ze grondig zijn getest en gevalideerd volgens de geldende veiligheidsnormen.

Nieuwe filters voor otoplastieken

Bent u al in het bezit van otoplastieken en wilt u nieuwe filters laten plaatsen? Bij Ronell begrijpen we dat u wellicht behoefte heeft aan een ander type filter voor specifieke activiteiten. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om nieuwe filters te plaatsen in uw bestaande otoplastieken.

Onze filters zijn ontworpen om eenvoudig te worden vervangen. Indien uw otoplastieken nog in goede staat verkeren, kunnen onze ervaren professionals nieuwe filters in de bestaande behuizing plaatsen. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd, omdat u uw vertrouwde otoplastieken kunt blijven gebruiken.

Als u twijfelt of uw bestaande otoplastieken geschikt zijn voor het plaatsen van nieuwe filters, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het beoordelen van de staat van uw otoplastieken en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Otoplastieken filters

Kies voor Ronell – Uw Betrouwbare Partner in Gehoorbescherming

Bij Ronell begrijpen we dat gehoorbescherming een serieuze zaak is. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige otoplastieken filters aan te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke individuele gebruiker.

Met onze diverse range aan filters, waaronder de Industry Grey, Industry Red, Industry Purple, Ambient Black, Shooting Beige en Music White, bieden we op maat gemaakte oplossingen voor verschillende werkomgevingen. Of u nu werkt in de bouw, industrie, muziekindustrie of andere sectoren, wij hebben de juiste filters om uw gehoor te beschermen.

Comfort en gebruikersgemak

Onze filters zijn niet alleen effectief in het dempen van schadelijk geluid, maar ze bieden ook optimaal comfort en gebruiksgemak. Dankzij de op maat gemaakte pasvorm sluiten de otoplastieken filters perfect aan op uw oren, waardoor ze comfortabel en veilig te dragen zijn gedurende lange perioden.

Bovendien zijn onze filters gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan.

Naast de bescherming die onze filters bieden, is het ook belangrijk om te benadrukken dat ze geen belemmering vormen voor uw communicatie. Dankzij geavanceerde technologieën zorgen onze filters ervoor dat spraak en belangrijke omgevingsgeluiden helder en verstaanbaar blijven, terwijl schadelijk geluid effectief wordt gedempt.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op of bezoek onze website om meer te weten te komen over onze filters en hoe we u kunnen helpen uw gehoor te beschermen.

Telefoon: +31 184 434 440
Mail: info@ronell.nl

Een afspraak maken kan eenvoudig via het formulier op deze pagina.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com