Gehoorbescherming aanmeten

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wilt u gehoorbescherming aanmeten? Een afspraak is zo gemaakt. Omdat uw gehooradviseur in de regio werkt, is hij zo ter plaatse op de werkvloer. Ook als u vrijblijvend een afspraak wilt maken.  

Het voordeel van Ronell is dat we een vrijblijvende afspraak regelen bij u op locatie, zonder voorrijkosten. Zo krijgt u advies zonder dat u ergens aan vast zit. 

Hoe gaat gehoorbescherming aanmeten te werk?

Als de gehooradviseur langskomt, kijkt hij eerst goed naar de werkomstandigheden: wat zijn de decibels, wat zijn de voorkeuren, wat zijn de regels? Op basis daarvan stelt hij de vereisten voor de oordoppen samen. 

Bij het gehoorbescherming aanmeten, maakt hij met wax een exacte afdruk van beide oren. Dit is in 5 minuten gebeurd. De afdrukken gaan mee naar ons laboratorium waar het gescand én geprint wordt in de 3D-printer. Daarna wordt het juiste filter en eventuele accessoires geplaatst. De gehooradviseur brengt hem persoonlijk langs en doet een veiligheidscheck. Zo weet u zeker dat de gehoorbescherming goed werkt.  

Waarom gehoorbescherming aanmeten bij Ronell?

Ronell gaat voor zekerheid en veiligheid. Bovendien komen we bij u op de werklocatie. Waar u bij anderen leveranciers betaald voor advies, controles en voorrijkosten, bieden wij een vaste prijs. Dit houdt de volgende voordelen in: 

  • Experienced Ronell advisor in the region as a fixed point of contact. 
  • Measurement, inspection and instruction on location, without call-out charges.
  • Fit check and instruction on delivery, ensuring safety from the start
  • Free replacement in case of leakage within two years. 
  • No standard replacement. Prevents unnecessary costs.
  • Free leak testing, so no false security
  • Integration with communication solutions

Advice?

We would be happy to visit you without obligation. Or we give advice by e-mail or telephone.

Or call us at:
+31 184 434 440