Professionele oordoppen

Op zoek naar professionele oordoppen? Kies dan voor otoplastieken van Ronell. Onze maatoplossing geeft de beste bescherming en het beste geluid. Bovendien is de levensduur erg lang: minimaal vijf jaar.   

Bovendien hebben de professionele oordoppen een hoog comfort. Dat betekent dat werknemers ze veel liever dragen dan andere gehoorbescherming. Zo bent u verzekerd van de professionele oordoppen op maat! 

Wat zijn otoplastieken?   

Doordat otoplastieken een maatoplossing zijn, is de kwaliteit zeer hoog. Bij Ronell stemmen we de kwaliteit nog verder af op de werkomstandigheden. Denk aan harde of zachte otoplastieken, detectiemogelijkheden, kleur en communicatie. Ten slotte checken we de kwaliteit van de oordoppen op locatie en komen we die jaarlijks gratis controleren. Zie hieronder de mogelijkheden en kies de beste oordoppen op maat.   

Kies voor professionele oordoppen van Ronell

Waarom zou u voor onze oordoppen kiezen? Ronell biedt zorgvuldig aandacht aan de kwaliteit van de otoplastieken. We stemmen de gehoorbescherming exact af op de werkomstandigheden. Jaarlijks controleren we uw kwaliteit oordoppen op de werkvloer. Zonder extra kosten. Doordat we een all-in prijs bieden, maken we het aantrekkelijk om voor kwaliteit oordoppen te kiezen!   

  • Free replacement in case of leakage within two years.
  • Measurement, inspection and instruction on location, without call-out charges.
  • Jaarlijkse kwaliteitscheck en instructie zonder extra kosten
  • Kwalitatieve filters: optimale demping en spraakverstaanbaarheid.
  • Conform eisen recente wetgeving EU verordening 2016/425 (vanaf 21 april 2019 vereist) 

 

Advice?

We would be happy to visit you without obligation. Or we give advice by e-mail or telephone.

Or call us at:
+31 184 434 440