Professionele oordoppen

Waarom zijn professionele oordoppen van levensbelang?

Goed gereedschap is onmisbaar voor het leveren van goed werk. Net zoals goede bescherming onmisbaar is om schade te voorkomen. Ronell biedt een divers aanbod aan professionele oordoppen. Daarbij leveren we maatwerk om een optimale gehoorbescherming te bieden.

Professionele oordoppen voor professionals. Zo kunnen wij onze dienstverlening samenvatten. Het bieden van optimale gehoorbescherming, daarvoor staan ons kundige adviseurs dagelijks klaar. Ronell is niet alleen producent en leverancier van professionele oordoppen, maar draagt ook bij aan het juiste gebruik daarvan op de werkvloer. Op deze pagina meer uitleg over professionele oordoppen en onze aanvullende dienstverlening.

Professionele oordoppen

Wat maakt professionele oordoppen professioneel? Grofweg nemen wij daarvoor twee criteria als uitgangspunt. Namelijk de kwaliteit en het draagcomfort.

Als we kijken naar kwaliteit, is het in de eerste plaats logischerwijs van groot belang dat de oordoppen gehoorschade voorkomt. Daarom geven wij de voorkeur aan onze maatwerk oordoppen, speciaal voor de professionele gebruiker. Ook wel de otoplastieken genoemd. Met onze otoplastieken zorgen we voor een volledig afgedichte gehoorgang, door elke oordop uniek te produceren voor de gehoorgang van de eindgebruiker. Hiermee garanderen we de absolute top van de professionele oordoppen.

Draagcomfort is een logisch gevolg van maatwerk en topkwaliteit. Een product, op maat gemaakt, heeft een betere pasvorm en is daarom prettiger in gebruik. In tegenstelling tot bijvoorbeeld universele oordoppen of gehoorkappen. Een beter draagcomfort draagt logischerwijs dan weer bij aan meer draaguren, wat leidt tot uiteindelijk verhoogde gehoorbescherming. Deze elementen vormen wat ons betreft de optelsom wat leidt tot de definitie van professionele oordoppen.

Aanvullende diensten

Ronell biedt meer dan de productie en levering van professionele oordoppen. Want het voorkomen van gehoorschade is ons grondbeginsel. Daarom bieden wij onze klanten, volledig gratis, een aantal mooie extra services. Zoals; e-paper en voorlichtingsposter, toolboxen, lektesten en twee jaar garantie.

E-paper en voorlichtingsposter

Vanuit onze ervaring met de werkvloer van onze klanten, weten we hoe belangrijk preventie is tegen blootstelling aan schadelijk lawaai. Die ervaring hebben we verwerkt in een e-paper. Deze is te downloaden via deze pagina. Het e-paper is niet alleen toegankelijk voor onze klanten, maar voor iedereen die baat heeft bij een verhoogde veiligheid op de werkvloer.

Continue aandacht voor gehoorschade en gehoorbescherming is belangrijk om de werknemers blijvend te stimuleren de professionele oordoppen te gebruiken. Speciaal daarvoor hebben we een overzichtelijke voorlichtingsposter gemaakt. Deze is gratis te downloaden via deze pagina op onze website.

Beschikbare informatie over gehoorbescherming

Verder hebben we op deze website diverse pagina’s met informatie beschikbaar rondom het thema gehoorbescherming en gehoorschade. Bijvoorbeeld over wet- en regelgeving en preventie (met tips over mogelijke preventiemaatregelen als; volume beperken, geluidsbron afdekken, minder lang werken en gehoorbescherming).

Toolbox

Het belangrijkste werk van onze adviseurs is het advies geven over professionele oordoppen. Maar daarnaast verzorgen zij bij onze klanten zogenoemde toolboxen. Vaak doen ze dit in combinatie met het lektesten of aanmeten van professionele oordoppen. De toolbox is een presentatie voor de werknemers en eindgebruikers van de otoplastieken. De adviseur op locatie behandelt onder meer de volgende onderwerpen:

  • De werking van het gehoor;
  • Oorzaken van gehoorbeschadiging;
  • Welke maatregelen moet je nemen;
  • Wat betekent gehoorbeschadiging voor jou en je werkgever?

Onze adviseurs vinden het belangrijk om tijdens een presentatie herkenbare voorbeelden te geven en te zorgen voor interactie.

Services en garanties

Bij de levering van professionele oordoppen profiteert u bij Ronell automatisch van onze aanvullende services en garanties. We lichten er twee toe; gratis lektesten en twee jaar pasvormgarantie.

Wij bieden onze klanten jaarlijks gratis lektesten voor de professionele oordoppen. Onze adviseur doet dit bij u op locatie, ook betaalt u geen kilometervergoeding. Hiermee voorkomen wij schijnveiligheid op de werkvloer. In aanvulling daarop beloven wij twee jaar pasvormgarantie. Passen de professionele oordoppen binnen twee jaar niet meer nauwsluitend op de oren van de eindgebruiker? Dan heeft u recht gratis vervanging. Zo staan wij pal voor de kwaliteit van gehoorbescherming voor u(w medewerkers).

Aangenaam; Ronell

Middels deze pagina hebben we diverse informatie gegeven over onze professionele oordoppen en onze aanvullende dienstverlening. Grote kans dat u meer wilt weten of aanvullende vragen heeft. Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden en u te bedienen volgens onze hoge servicestandaarden.

Benieuwd naar ervaringsverhalen van onze klanten? Bekijk dan ook eens onze referenties.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com