Otoplastieken combineren met een bluetooth headset – Communiceren in lawaai?

Innovatieve gehoorbescherming

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige gehoorbescherming en otoplastieken voor bedrijven, zoekt Ronell voortdurend naar de nieuwste technologieën en innovaties om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gehoorbescherming is het gebruik van otoplastieken gecombineerd met een bluetooth headset. We verkennen hoe deze technologie werkt en welke voordelen het biedt voor zowel werknemers als werkgevers.

Wat zijn otoplastieken met bluetooth?

Otoplastieken gecombineerd met een bluetooth headset zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers in combinatie met een Shokz headset. Ze stellen werknemers in staat om handsfree te bellen en verbonden te blijven in luidruchtige omgevingen. De otoplastieken zijn op maat gemaakt voor de individuele drager, waardoor ze comfortabel en effectief zijn in het dempen van geluid.

Naast de bluetooth headset kunnen we otoplastieken voorzien van een audio-aansluiting. Deze otoplastieken dempen omgevingsgeluid effectief, terwijl ze heldere audio doorlaten via een ingebouwde audio-aansluiting. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor portofoons.

 

Hoe werken otoplastieken met bluetooth?

De bluetooth headset met bone conduction technologie verbindt met apparaten zoals smartphones. De bone conduction technologie zorgt ervoor dat communicatie ook tijdens het dragen van otoplastieken mogelijk is.

 

communiceren met otoplastieken met bluetooth

 

De voordelen van otoplastieken met bluetooth headset

We erkennen dat het werken met otoplastieken met communicatie-aansluiting een absolute meerwaarde kan zijn voor gebruik in het werkveld. De volgende voordelen vinden we passen bij het gebruik van otoplastieken met zo’n connectie:

1. Gehoorbescherming

Het belangrijkste voordeel van otoplastieken is de bescherming van het gehoor. Door de op maat gemaakte pasvorm en de geluidsdempende materialen, bieden deze otoplastieken effectieve bescherming tegen schadelijk geluid.

2. Handsfree communicatie

De bluetooth headset maakt het mogelijk voor werknemers om handsfree te communiceren met anderen. Dit is vooral handig in luidruchtige omgevingen waar normale communicatie moeilijk of onmogelijk is.

3. Verbonden blijven met het team

Met otoplastieken kunnen werknemers verbonden blijven met hun team. Dit is vooral handig in situaties waarin werknemers verspreid zijn over een grote afstand of werken in lawaaierige omgevingen waar normale communicatie moeilijk is.

4. Verhoogde veiligheid

Otoplastieken kunnen ook bijdragen aan een verhoogde veiligheid op de werkvloer. Door de handsfree communicatie en het feit dat werknemers verbonden blijven met hun team, kunnen ongelukken sneller worden gemeld en kan er snel worden gereageerd in geval van nood.

 

Kom in contact!

Benieuwd welke voordelen u kunt treffen met het gebruik van deze otoplastieken? Laat u adviseren door de gehoorexperts van Ronell.

Investeer in otoplastieken met een communicatie-oplossing, zoals Bluetooth

De uiteindelijke investering van een otoplastiek levering, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type otoplastiek en de gewenste functionaliteiten. Bij Ronell begrijpen we dat de prijs een belangrijk aspect is voor bedrijven die gehoorbescherming willen aanschaffen. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan otoplastieken aan, met verschillende oplossingen op maat.

 

Daarom kiest u voor Ronell otoplastieken met communicatie-oplossing

  • Otoplastieken uit eigen productie, via moderne 3D printers
  • Hoge kwaliteit otoplastieken van siliconen of hars
  • Uitstekende service, door heel Nederland
  • Ervaren gehooradviseurs in diverse branches
  • Periodieke controles en vervanging van filters of reiniging
  • 2 jaar garantie

 

We produceren onze otoplastieken in eigen huis, wat hoge kwaliteit tegen lage kosten garandeert. Onze service is gericht op maatwerkoplossingen. Onze gehooradviseurs, actief door heel Nederland, bieden persoonlijke ondersteuning in uw regio.

Naast productie, verzorgen we ook regelmatige vervanging en reiniging van otoplastieken, voor optimale functionaliteit en bescherming. U profiteert van twee jaar garantie en gratis lektesten, waarbij wij de kwaliteit continu bewaken.

 

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in otoplastieken met communicatie-mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen en vinden samen met u de beste oplossing.

Bij Ronell kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en scherpe prijzen.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com