Otoplastieken met Bluetooth – Communiceren in lawaai?

Otoplastieken met bluetooth: Innovatieve gehoorbescherming

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige gehoorbescherming en otoplastieken voor bedrijven, zoekt Ronell voortdurend naar de nieuwste technologieën en innovaties om aan de behoeften van klanten te voldoen.

Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gehoorbescherming is het gebruik van otoplastieken met bluetooth. In dit artikel bespreken we deze nieuwe technologie, hoe het werkt, en de voordelen die het zowel werknemers als werkgevers biedt.

Wat zijn otoplastieken met bluetooth?

Otoplastieken met bluetooth zijn gehoorbeschermers die voorzien zijn van een draadloze bluetooth verbinding. Hierdoor kunnen werknemers handsfree bellen en verbonden blijven met hun team terwijl ze werken in luidruchtige omgevingen. De otoplastieken zijn op maat gemaakt voor de individuele drager, waardoor ze comfortabel en effectief zijn in het dempen van geluid.

In onze otoplastieken kunnen we een audio-aansluiting toevoegen. Hier passen uw oordopjes precies in. Omgevingsgeluid wordt dan gefilterd door de otoplastiek, maar de audio komt ongefilterd binnen.

 

Hoe werken otoplastieken met bluetooth?

Otoplastieken met bluetooth werken door middel van een kleine bluetooth-module die in de gehoorbeschermer is ingebouwd. Deze module maakt verbinding met andere bluetooth-apparaten, zoals smartphones of portofoons. Dit stelt werknemers in staat om te communiceren met anderen terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen gehoorschade.

 

communiceren met otoplastieken met bluetooth

 

De voordelen van otoplastieken met bluetooth

We erkennen dat het werken met otoplastieken met communicatie-aansluiting een absolute meerwaarde kan zijn voor gebruik in het werkveld. De volgende voordelen vinden we passen bij het gebruik van otoplastieken met zo’n connectie:

1. Gehoorbescherming

Het belangrijkste voordeel van otoplastieken met bluetooth is de bescherming van het gehoor. Door de op maat gemaakte pasvorm en de geluidsdempende materialen, bieden deze otoplastieken effectieve bescherming tegen schadelijk geluid.

2. Handsfree communicatie

Otoplastieken met bluetooth maken het mogelijk voor werknemers om handsfree te communiceren met anderen. Dit is vooral handig in luidruchtige omgevingen waar normale communicatie moeilijk of onmogelijk is.

3. Verbonden blijven met het team

Met otoplastieken met bluetooth kunnen werknemers verbonden blijven met hun team. Dit is vooral handig in situaties waarin werknemers verspreid zijn over een grote afstand of werken in lawaaierige omgevingen waar normale communicatie moeilijk is.

4. Verhoogde veiligheid

Otoplastieken met bluetooth kunnen ook bijdragen aan een verhoogde veiligheid op de werkvloer. Door de handsfree communicatie en het feit dat werknemers verbonden blijven met hun team, kunnen ongelukken sneller worden gemeld en kan er snel worden gereageerd in geval van nood.

 

Kom in contact!

Benieuwd welke voordelen u kunt treffen met het gebruik van deze moderne otoplastieken? Laat u adviseren door de gehoorexperts van Ronell.

Investeer in otoplastieken met een communicatie-oplossing, zoals Bluetooth

De uiteindelijke investering van een otoplastiek levering, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type otoplastiek en de gewenste functionaliteiten. Bij Ronell begrijpen we dat de prijs een belangrijk aspect is voor bedrijven die gehoorbescherming willen aanschaffen. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan otoplastieken aan, met verschillende oplossingen op maat.

 

Daarom kiest u voor Ronell otoplastieken met communicatie-oplossing

  • Otoplastieken uit eigen productie, via moderne 3D printers
  • Hoge kwaliteit otoplastieken van siliconen of hars
  • Uitstekende service, door heel Nederland
  • Ervaren gehooradviseurs in diverse branches
  • Periodieke controles en vervanging van filters of reiniging
  • 2 jaar garantie

 

Onze otoplastieken worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit, waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende service, waarbij we altijd op zoek gaan naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Onze gehooradviseurs zijn aanwezig door heel Nederland, waardoor u altijd een persoonlijk adviseur in uw buurt heeft.

Naast het leveren van de otoplastieken, kunnen we ook zorgen voor het periodiek vervangen van de filters en reiniging van de otoplastieken. Op die manier bent u altijd verzekerd van goed functionerende otoplastieken die optimale bescherming bieden. We bieden daarnaast 2 jaar garantie en houden de kwaliteit in de gaten met onze gratis lektesten.

 

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in otoplastieken met communicatie-mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Bij Ronell kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en scherpe prijzen.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com