Otoplastieken Eindhoven

Otoplastieken op maat in Eindhoven

Als u op zoek bent naar hoogwaardige gehoorbescherming in de regio Eindhoven, is Ronell graag uw partner. Hoewel ons hoofdkantoor in Sliedrecht is gevestigd, hebben we lokale gehooradviseurs die actief zijn in alle regio’s van Nederland.

Onze gehooradviseur in Eindhoven is Axel Sman. Axel helpt u graag bij het vinden van de perfecte gehoorbescherming voor uw specifieke behoeften.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn individueel aangemeten gehoorbeschermingsmiddelen die specifiek zijn ontworpen om perfect in uw oren te passen. Ze bieden een optimale geluidsreductie, maar zorgen tegelijkertijd er ook voor dat u uw omgeving kunt blijven verstaan.

Omdat otoplastieken op maat worden gemaakt, bieden ze een uitstekende pasvorm en comfort, waardoor u ze langdurig kunt dragen zonder dat het hinderlijk wordt.

Leverancier otoplastieken Eindhoven: Ronell

Onzen klanten kiezen voor Ronell om meerdere redenen. Zoals:

  • Ervaring en expertise
  • Maatwerk
  • Kwaliteit en comfort
  • Breed scala aan toepassingen
  • Service

Ervaring en expertise

Ronell is al meer dan 20 jaar actief in de gehoorbeschermingsbranche en heeft veel kennis en ervaring opgebouwd. We produceren zelf onze otoplastieken in ons labaratorium in Sliedrecht.

Maatwerk

Onze otoplastieken worden volledig op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke vorm van uw oren. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale geluidsreductie.

Onze lokale adviseur voor regio Eindhoven, Axel Sman, begeleidt u bij het hele proces; van het maken van de afdruk van uw oren tot het afleveren van de otoplastieken.

Kwaliteit en comfort

Wij streven naar de hoogste kwaliteit. Onze otoplastieken zijn gemaakt van duurzame materialen die comfortabel zijn om te dragen, zelfs tijdens langdurig gebruik. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat u ze langdurig kunt gebruiken.

Breed scala aan toepassingen

Ronell biedt otoplastieken op maat voor verschillende toepassingen, waaronder industriële omgevingen, muziekevenementen en meer. Wat uw specifieke behoeften ook zijn, wij leveren de beste gehoorbescherming.

Benieuwd wat we op het gebied van gehoorbescherming kunnen bieden binnen uw situatie? Ontvang vrijblijvend advies van Axel.

Service

Onze betrokkenheid bij uw gehoorbescherming stopt niet na de aankoop. We bieden uitstekende service om ervoor te zorgen dat uw otoplastieken optimaal blijven presteren.

Ook na levering staat Rondell voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, aanpassingen te doen (indien nodig) en u te voorzien van advies.

Otoplastieken Eindhoven

Werkwijze otoplastieken Eindhoven

We begrijpen dat elke werkomgeving uniek is en specifieke eisen stelt aan gehoorbescherming. Met de door onze op maat gemaakte gehoorbescherming, bent u verzekerd van een 100% juiste pasvorm.

Onze werkwijze bij het verkrijgen van de perfect passende otoplastieken is als volgt:

  • Meting
  • Productie
  • Uitlevering
  • Gratis lektesten
  • Service

Meting

Het proces begint met een geluidsmeting, waarbij de gemiddelde geluidsniveaus en piekvolumes worden gemeten. Deze meting geeft ons inzicht in welk filter het best bij uw specifieke werksituatie past. Tegelijkertijd wordt de afdruk van uw oor gemaakt, zodat we een nauwkeurige weergave hebben van de gehoorgang.

Productie

De oorafdruk wordt vervolgens naar ons laboratorium in Sliedrecht gestuurd. Hier wordt de afdruk in een 3D-scanner geplaatst, zodat er een exacte kopie van hars of siliconen kan worden geprint. Op basis van uw specifieke wensen worden er, indien gewenst, nog enkele details toegevoegd. Zoals een aanpak (greepje), draagkoord en detectiekogel (specifiek voor de foodsector).

Uitlevering

Bij Ronell hechten we veel waarde aan de kwaliteit en effectiviteit van de gehoorbescherming die we leveren. Daarom leveren we de otoplastieken persoonlijk uit, in plaats van deze per post te verzenden.

Op deze manier kunnen we de kwaliteit van de otoplastieken controleren en ervoor zorgen dat ze perfect aansluiten. Tegelijkertijd hebben we de gelegenheid om instructies te geven over het juiste gebruik van de gehoorbescherming, zodat u verzekerd bent van een goede bescherming.

Gratis lektesten

Om ervoor te zorgen dat de gehoorbescherming effectief blijft, komen we regelmatig bij u langs om de kwaliteit van de otoplastieken te controleren. Op deze manier kunnen we de bescherming garanderen.

Mocht blijken dat de otoplastieken binnen twee jaar geluid doorlaten, dan heeft u bij ons recht op vervanging.

Service

Bij Ronell streven we naar optimale klanttevredenheid en bieden we uitstekende service. We begrijpen dat gehoorbescherming een belangrijke investering is, en daarom gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten.

Axel, onze lokale gehooradviseur voor regio Eindhoven, staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, aanpassingen te doen en u te voorzien van professioneel advies.

Otoplastieken Eindhoven

Bedrijvigheid in Eindhoven

Eindhoven, ook wel bekend als de ‘Lichtstad’, is een bruisende stad in het zuiden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, cultuur en innovatieve karakter trekt Eindhoven bezoekers van over de hele wereld aan.

De stad staat vooral bekend om zijn technologische ontwikkelingen, met name op het gebied van high-tech en design. Eindhoven is de thuisbasis van vele innovatieve bedrijven, onderzoekscentra en technologiecampussen, waardoor het een ideale omgeving is voor professionals in diverse sectoren.

We zien in de praktijk dat veel bedrijven in Eindhoven kiezen voor het gebruik van otoplastieken.

Bescherm uw gehoor met Ronell in Eindhoven

Het beschermen van uw gehoor is essentieel, zeker ook in een dynamische stad als Eindhoven. Met onze otoplastieken op maat kunt u met vertrouwen werken of genieten van evenementen, wetende dat uw gehoor optimaal wordt beschermd.

Neem contact op met Axel, om een afspraak te maken en advies te krijgen over de keuze voor het gebruik van otoplastieken in uw bedrijf in regio Eindhoven.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com