Otoplastieken reinigen

Otoplastieken reinigen: Het belang van goed onderhoud

Otoplastieken reinigen is van groot belang voor de werking van dit type gehoorbeschermers. Regelmatig en grondig reinigen voorkomt niet alleen oorontstekingen, maar ook het ‘doorlekken’ van geluid. Bovendien zorgt goed onderhoud voor een langere levensduur van uw kostbare gehoorbescherming.

Daarom hebben wij speciaal voor otoplastieken een complete reinigingsset samengesteld. Meer informatie leest u daarover op deze pagina.

Direct een reinigingsset voor uw otoplastieken bestellen? Bel ons via +31 184 434 440 of laat een bericht achter via het contactformulier op onze contactpagina.

Otoplastieken reinigen

Reinigingsset voor otoplastieken

Onze reinigingsset voor otoplastieken bevat alles wat u nodig heeft om uw gehoorbescherming grondig te reinigen. Met dit setje kunt u eenvoudig en effectief uw otoplastieken onderhouden. Het setje bevat voldoende reinigingsmateriaal voor minimaal een jaar reiniging, bij aanbevolen gebruik.

De onderdelen van de set kunnen ook afzonderlijk worden besteld. Hieronder vindt u een overzicht van de inhoud van de reinigingsset:

  • Reinigingsbakje met zeef
  • Blaasbalgje
  • Reinigingsdoekjes
  • 24 reinigingstabletten

Reinigingsbakje met zeef

Het reinigingsbakje is speciaal ontworpen om uw otoplastieken veilig en gemakkelijk te reinigen. De zeef in het bakje zorgt ervoor dat vuil en resten effectief worden afgevoerd.

Blaasbalgje

Het blaasbalgje is een handig hulpmiddel om stof en vuil weg te blazen uit moeilijk bereikbare plekken van uw otoplastieken.

Reinigingsdoekjes

De reinigingsdoekjes zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. Ze zijn ideaal om het oppervlak van uw otoplastieken schoon te maken en eventuele resten of vlekken te verwijderen.

Reinigingsspray

Onze reinigingsspray is speciaal ontwikkeld voor otoplastieken en zorgt voor een grondige reiniging. De spray verwijdert effectief vet, oorsmeer en ander vuil dat zich kan ophopen in uw gehoorbescherming.

24 reinigingstabletten

Onze reinigingstabletten bieden een diepgaande reiniging voor uw otoplastieken. Ze lossen op in water en zorgen voor een grondige verwijdering van bacteriën en vuil. Gebruik de tabletten regelmatig om uw gehoorbescherming fris en hygiënisch te houden.

 

Het belang van controles

Naast het belang van een goede reiniging van uw otoplastieken, is het ook essentieel om regelmatig controles uit te laten voeren. Bij Ronell bieden we gratis controles aan voor uw otoplastieken. Het is namelijk gevaarlijk als de otoplastieken onbedoeld geluid doorlaten, omdat dit uw gehoor in gevaar kan brengen.

Bij de levering van uw otoplastieken voeren wij standaard een controle uit om er zeker van te zijn dat de otoplastiek optimaal dempt en perfect past. Maar ook na de levering is het belangrijk om uw gehoorbescherming minstens eens per jaar te laten controleren. Zo kunnen eventuele problemen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis en ervaring en kunnen de werking van uw otoplastieken nauwkeurig beoordelen. Tijdens de controle wordt gekeken naar de dempingseigenschappen en de algehele conditie van de otoplastieken. Mocht blijken dat uw otoplastieken binnen twee jaar niet meer optimaal werken, dan vervangen we deze kosteloos.

Gehoorbescherming is een kostbaar bezit en moet op de juiste manier functioneren om uw gehoor optimaal te beschermen. Door regelmatige controles bij Ronell zorgt u ervoor dat uw otoplastieken altijd in optimale staat verkeren en uw gehoor maximaal beschermd blijft.

Professioneel laboratorium

Bij Ronell hebben we een eigen laboratorium waar we onze otoplastieken maken. Onze specialisten hebben veel ervaring en maken gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om gehoorbescherming te produceren die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door het productieproces volledig in eigen beheer te hebben, kunnen we de kwaliteit van elk paar otoplastieken waarborgen.

Onze expertise in het maken van otoplastieken stelt ons ook in staat om de reinigingsset zorgvuldig samen te stellen. We begrijpen de specifieke reinigingsbehoeften van otoplastieken en hebben ervoor gezorgd dat onze reinigingsset alle benodigde componenten bevat om uw gehoorbescherming grondig en veilig schoon te maken.

Otoplastieken reinigen

Bestel uw reinigingsset bij Ronell

Bij Ronell staan we voor kwaliteit, expertise en uitstekende service. Met onze reinigingsset voor otoplastieken kunt u uw gehoorbescherming regelmatig en grondig reinigen, waardoor u oorontstekingen en geluidslekkage voorkomt en de levensduur van uw otoplastieken verlengt.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor meer informatie over het reinigen en onderhouden van otoplastieken. Onze adviseurs staan graag klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Bescherm en verleng de levensduur van uw otoplastieken met de reinigingsset van Ronell. Bel ons (+31 184 434 440), stuur een e-mail (info@ronell.nl) of vul het contactformulier in op onze contactpagina. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw gehoorbescherming optimaal te houden.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com