Otoplastieken kosten

Wat zijn de kosten van otoplastieken?

Onze zeven adviseurs reizen door heel Nederland en bezoeken veel prachtige bedrijven waar we mogen zorgen voor de gehoorbescherming op de werkvloer. Vaak klinkt bij het eerste contact met een bedrijf; wat zijn de kosten voor otoplastieken? In deze pagina nemen we u mee in de beantwoording op de otoplastieken kosten.

Alhoewel. Het is vooral een inzicht in de factoren die van invloed zijn op de kosten van otoplastieken. Een concrete prijs hangen aan otoplastieken is niet mogelijk. Het is namelijk volledig afhankelijk van een aantal factoren. We leggen het u graag uit.

Factoren otoplastieken kosten

Door de jaren heen hebben we al meer dan 80.000 oren mogen beschermen tegen gehoorschade. Een duizelingwekkend getal. In de meeste gevallen hebben we hiervoor de otoplastieken mogen inzetten. We leveren niet overal dezelfde otoplastieken. Sterker nog, elke werksituatie vraagt om een uitgedachte samenstelling van otoplastieken.

Onze adviseurs zullen, voordat ze een antwoord kunnen geven op de otoplastieken kosten, eerst een aantal vragen stellen om de samenstelling van de otoplastieken te kunnen bepalen. Het gaat daarbij om onderwerpen zoals de branche waarin de eindgebruikers werken, het volume op de werkvloer en de frequentie van communicatie onderling.

Kosten en baten otoplastieken

Wanneer het gaat om gehoorschade benoemen graag ook het resultaat van de inzet van otoplastieken, in plaats van alleen de focus op otoplastieken kosten. Het niet gebruiken van (juiste) gehoorbescherming kan levenslange gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het blijvend hebben van een piep of ruis in de gehoorgang. Of door simpelweg een verminderd gehoorvermogen te hebben. De investering voor goede gehoorbescherming zijn de kosten voor otoplastieken dus dubbel en dwars waard.

Comfort en maatwerk

In tegenstelling tot bijvoorbeeld oorkappen, is de productie van otoplastieken volledig maatwerk. Elke otoplastiek wordt volledig passend gemaakt voor de gehoorgangen van de eindgebruiker. Dit heeft twee belangrijke voordelen. Het biedt gegarandeerd optimale bescherming. En maatwerk otoplastieken hebben een hoog draagcomfort. Wellicht zijn de kosten otoplastieken hoger bij aanschaf, maar op lange termijn betreft het in zowel financieel als in kwalitatief opzicht de beste keuze. Otoplastieken gaan namelijk tot wel zes jaar langer mee dan andere gehoorbescherming producten.

Wie zijn wij; Ronell

Graag introduceren we onszelf eerst, voordat we onze voordelen verder aanstippen. Ronell is gevestigd Sliedrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bieden van gehoorveiligheid op de werkvloer is onze kernbezigheid. Dat gaat verder dan alleen de productie en levering van otoplastieken. Want we bieden ook gratis diverse preventiemogelijkheden aan. Zoals onze e-paper en onze toolbox. Dit betreft een extra service richting onze klanten, die we gratis aanbieden. Niet meegerekend met de otoplastieken kosten, maar wel voor onze klanten beschikbaar.

Voordelen Ronell

Waarom kiezen onze klanten voor Ronell? Wij lichten enkele punten uit:

  • Wij werken met vaste adviseurs per regio. Zij vormen een vast aanspreekpunt.
  • Onze adviseurs komen bij u op locatie zonder extra kosten. Voor aanmeten, controle en voorlichting.
  • Periodiek bieden wij gratis lektesten, daarmee voorkomen we schijnveiligheid.
  • Wij bieden twee jaar garantie. Bij een geluidslek binnen twee jaar hebben onze klanten recht op vervanging.
  • We bieden slimme integraties met communicatieoplossingen.
  • Bij levering voeren wij standaard pasvorm controle uit. Veiligheid vanaf het begin!

Benieuwd naar wat onze klanten vertellen over ons. We hebben diverse klantverhalen gepubliceerd staan op deze website. Deze klantverhalen gaan verder niet in op de otoplastieken kosten, maar geven wel een goed beeld van de ervaringen met onze producten en ons bedrijf.

Overige producten en diensten

We hebben een beeld geschetst van de otoplastieken kosten. Belangrijk is dat onze adviseurs een goed beeld krijgen van de situatie van uw bedrijf. Vervolgens presenteren we graag de investeringskosten voor otoplastieken. Naast het leveren van otoplastieken bieden wij andere diensten of aanvullende producten. Daarover kunt u meer lezen op deze website.

Zo hebben we een duidelijke instructievideo gemaakt over het gebruik van otoplastieken. Deze video is te bekijken via deze link. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook reinigingssets, omdat goed onderhoud essentieel is voor het behoud van de kwaliteit van gehoorbescherming. Benieuwd naar onze soorten otoplastieken? We hebben op deze pagina een overzicht.

Meer weten over onze producten? Bekijk dan ons productoverzicht. Vragen over otoplastieken kosten of over onze diensten? Neem dan zeker contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag en plannen desgewenst een vrijblijvend gesprek.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com