Prijs otoplastieken

Wat zijn de prijzen voor otoplastieken?

Wat zijn de prijzen voor otoplastieken? Een vraag die we regelmatig krijgen. Daarom geven we op deze pagina meer informatie over de prijs otoplastieken.

Met de deur in huis; we kunnen geen precieze prijzen geven. Het is namelijk heel afhankelijk van het soort otoplastiek, de eventuele wensen/accessoires en het aantal otoplastieken. Belangrijk is om gehoorbescherming serieus te nemen. Het gaat over de gezondheid van de professionals op de werkvloer. Het resultaat van te weinig aandacht voor goede gehoorbescherming achtervolgt hen levenslang. Zij betalen de prijs voor te weinig aandacht voor de inzet van gehoorbescherming, zoals otoplastieken.

Vergelijking met andere opties

Naast otoplastieken zijn er nog meer producten die ingezet kunnen worden voor de bescherming van het gehoor. Denk aan de gehoorkappen en de oorplugjes. Bij aanschaf ligt de prijs voor dit soort producten lager dan de prijs voor otoplastieken. Logisch, want het betreffen geen maatwerk producten. Het handwerk voor de productie van otoplastieken zorgt voor een hoger investeringsbedrag en is daarmee bepalend voor de prijs otoplastieken.

In de praktijk is de prijs voor otoplastieken uiteindelijk tóch beter dan bij de genoemde andere producten. Want; otoplastieken hebben een aanzienlijk langere levensduur. In de praktijk betreft het een tot wel zes jaar langere levensduur.

Financieel gezien is de aanschaf van otoplastieken dus de beste keuze. Maar er zijn meer voordelen. Een belangrijk voordeel is het comfort. Het maatwerk zorgt voor een eindproduct dat volledig is ontworpen en geproduceerd voor de oren van de eindgebruiker. Dat leidt tot het comfortabel dragen van de otoplastieken. Belangrijker nog is de kwaliteit van de producten. Door het maatwerk en daarmee de afstemming van de otoplastieken op de oren, zorgen deze gehoorbeschermers voor optimaal beschermde oren. De prijs otoplastieken dubbel en dwars waard.

Geen verrassingen prijs otoplastieken

Belangrijk vinden wij dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. Duidelijkheid bieden doen we door te werken met vaste prijzen voor gegarandeerde gehoorbescherming. Dus geen onverwachtse en niet gecommuniceerde kosten. Maar een eerlijk en duidelijke prijs otoplastieken.

Wat bieden wij?

In de eerste plaats bieden wij kwaliteit en puur vakwerk. Gehoorbescherming in optima forma. Maar we bieden meer. Om optimale veiligheid en bescherming te bieden op de werkvloer genieten onze klanten ook van onze omlijstende diensten, zoals:

  • Gratis aanmeten van de otoplastieken
  • Gratis lektesten
  • Gratis kilometers
  • Twee jaar pasvormgarantie
  • Flexibele levering. Ofwel persoonlijke aflevering, inclusief het testen van de otoplastieken.

Bovenstaande dienstverlening wordt in de praktijk bijzonder gewaardeerd door onze klanten. En alhoewel niet inbegrepen bij de prijs van otoplastieken, behoort het wel onder onze standaard dienstverlening waar iedere klant gebruik van maakt.

Meer informatie over prijs otoplastieken

We hebben op deze pagina informatie gegeven over de prijs otoplastieken. Daarbij hebben we kort de vergelijking geschetst met andere mogelijkheden. Maar ook uitleg over de onmogelijkheid van het noemen van prijzen voor otoplastieken. Wel willen we benadrukken dat onze adviseurs graag voor je klaarstaan om vanuit je wensen een concreter beeld te schetsen van de investeringsbedragen. Twijfel daarom ook niet om contact op te nemen met ons. Dat kan uiteraard via telefoon of e-mail. Liever een persoonlijk gesprek? Onze adviseurs komen graag bij u op locatie.

Accessoires otoplastieken

Welk type otoplastieken en welke accessoires het beste gekozen kunnen worden, hangt volledig af van de situatie waaronder de otoplastieken gebruikt worden. Onze adviseurs weten de juiste vragen te stellen en vandaaruit te komen tot het beste advies voor otoplastieken in de werkomgeving van de eindgebruiker. Vragen zijn onder meer:

  • Wat zijn de volumes in de werkomgeving?
  • Is er veel communicatie tussen collega’s?
  • Hoeveel wordt de gehoorbescherming gedragen?
  • Is de gehoorbescherming bestemd voor een vaste medewerker? Of juist voor een flex-medewerker?

Even voorstellen; Ronell

Voordat je contact opneemt met ons, krijg je misschien graag eerst een wat beter beeld van ons bedrijf. Ronell is gevestigd in Sliedrecht, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Onze zeven adviseurs borgen de landelijke dekking van Ronell. In alle hoeken van het land mogen bij mooie bedrijven zorgen voor de gehoorbescherming op werkvloer.

Benieuwd naar de gezichten achter Ronell? Kijk dan ook een op de ‘over ons’ pagina. Meer weten over Otoplastieken of leeft er nog een brandende vraag? Misschien beantwoorden we deze wel op onze pagina met veelgestelde vragen. Overtuigd? Of juiste meer informatie nodig? Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Twijfel niet om contact op te nemen en uw vraag te stellen. Bijvoorbeeld als uw meer wilt weten over de prijs otoplastieken.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com