Otoplastieken kopen

Otoplastieken kopen: Hoogwaardige bescherming op maat voor jouw gehoor

Ronell geldt al decennialang als dé otoplastiekenspecialist in Nederland. We zijn gevestigd in Sliedrecht en leveren hoogwaardige otoplastieken door heel Nederland.

We bieden een uitgebreid assortiment otoplastieken. Of je nu otoplastieken nodig hebt voor werk, vrije tijd of specifieke activiteiten; Ronell biedt optimale gehoorbescherming.

Otoplastieken kopen bij Ronell

Als je otoplastieken wilt kopen, ben je bij Ronell aan het juiste adres. Onze ervaren gehooradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste otoplastieken die passen bij jouw behoeften. Omdat elk oor uniek is, bieden we op maat gemaakte otoplastieken die perfect aansluiten op de vorm van jouw oren.

Onze werkwijze

Wanneer je besluit bij ons otoplastieken te kopen, beginnen we met een geluidsmeting en het maken van een afdruk van het oor.

Vervolgens wordt deze afdruk gebruikt om een exacte kopie van hars of siliconen te printen, waarbij het gekozen filter het volume per frequentie reguleert.

Na de productie wordt de otoplastiek persoonlijk uitgeleverd, zodat we de kwaliteit kunnen testen en instructies kunnen geven.

Otoplastieken kopen

Otoplastieken kopen? Ontdek ons assortiment

Bij Ronell bieden we een breed scala aan otoplastieken die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Ongeacht of je otoplastieken wilt kopen voor industriële werkzaamheden, muziekevenementen of andere activiteiten. Een inkijkje in het aanbod otoplastieken die je bij ons kunt kopen:

 • Acrylic protector
 • Silicon protector
 • Communicator
 • Food-proof protector
 • Aftershokz headset
 • Custom made

Acrylic Protector

Deze otoplastieken zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en bieden uitstekende demping van geluid. Ze zijn geschikt voor diverse industriële toepassingen en bieden comfortabele bescherming gedurende de hele dag.

Silicon Protector

De siliconen otoplastieken zijn flexibel en passen zich perfect aan de vorm van jouw oren aan. Ze bieden een uitstekende afdichting en demping, waardoor ze ideaal zijn voor lawaaierige omgevingen.

Communicator

Deze otoplastieken zijn speciaal ontworpen voor communicatie op de werkvloer. Ze bieden bescherming tegen schadelijk geluid en bevatten ingebouwde communicatietechnologie, waardoor je kunt blijven communiceren met je collega’s zonder je oren in gevaar te brengen.

Food-proof Protector

Onze food-proof otoplastieken zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge hygiëne-eisen in deze sector, terwijl ze ook optimale gehoorbescherming bieden.

Aftershokz headset

Deze unieke otoplastieken maken gebruik van botgeleidingstechnologie, waardoor je kunt genieten van geluid zonder dat je oren worden afgedekt. Ideaal voor mensen die tijdens het luisteren bewust willen blijven van hun omgeving.

Custom made

Naast onze standaard otoplastieken bieden we ook volledig op maat gemaakte oplossingen aan. Deze otoplastieken worden speciaal voor jouw oren gemaakt en bieden een ongeëvenaarde pasvorm en bescherming.

Otoplastieken kopen

Filters voor verschillende toepassingen

Bij Ronell begrijpen we dat verschillende omgevingen en activiteiten verschillende niveaus van gehoorbescherming vereisen. Daarom bieden we filters aan die kunnen worden toegevoegd aan je otoplastieken. Deze filters helpen bij het aanpassen van de demping aan jouw specifieke behoeften. Hier zijn enkele van de beschikbare filters:

 • Industry Grey: geschikt voor werkzaamheden met lawaai tot gemiddeld 101 decibel per dag. Denk aan slijpen, decoupeerzagen of motorrijden met 100 km/u.
 • Industry Red: geschikt voor werkzaamheden met lawaai tot gemiddeld 105 decibel per dag. Denk aan grasmaaien, kettingzagen of een helikopter van dichtbij.
 • Industry Purple: geschikt voor werkzaamheden met lawaai tot gemiddeld 107 decibel per dag. Denk aan een hogedrukreiniger, maaimachine of haakse slijper.
 • Ambient Black: geschikt om rust te creëren. Denk aan reizen, slapen of werken in een kantoortuin.
 • Shooting Beige: geschikt voor schietsport. Dempt standaard 15 decibel, maar tijdens het schot 33 decibel door de luchtdruk.
 • Music White: geschikt voor concerten en evenementen. Dempt met 20 decibel.

Gratis periodieke lektest

Wanneer je je otoplastieken koopt bij Ronell, geniet je ook van onze service. Zoals bijvoorbeeld het gratis lektesten.

Tijdens het lektesten meten we de betrouwbaarheid van je otoplastieken. We controleren daarmee of je otoplastieken nog steeds de juiste afdichting bieden. Deze lektesten worden gratis uitgevoerd door onze professionele gehooradviseurs.

Tijdens de lektest wordt de otoplastiek gevuld met lucht en gecontroleerd op eventuele lekkages. Dit zorgt ervoor dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en bescherming van je otoplastieken.

Wij raden je aan om je otoplastieken regelmatig te laten lektesten, bij voorkeur minstens één keer per jaar. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je gehoorbescherming altijd optimaal presteert en de juiste bescherming biedt.

Bij Ronell zorgen we op deze manier niet alleen voor de levering van kwalitatief hoogwaardige otoplastieken, maar ook voor het onderhoud en de betrouwbaarheid ervan.

Twee jaar garantie

Meten we lekkage binnen twee jaar na aankoop van je otoplastieken? Dan krijg je gratis nieuwe otoplastieken geleverd.

Otoplastieken kopen

Bij Ronell begrijpen we dat jouw gehoor kostbaar is en daarom bieden we hoogwaardige otoplastieken aan die speciaal op maat worden gemaakt. Met onze brede selectie van otoplastieken en filters, gecombineerd met de expertise van onze lokale gehooradviseurs, kun je erop vertrouwen dat je de juiste gehoorbescherming krijgt.

Koop jouw otoplastieken bij Ronell en bescherm je gehoor. Neem contact met ons de pagina ‘Maak een afspraak’ of bel direct naar: 0184 434 440.

Met Ronell kies je voor de beste gehoorbescherming op maat!

Veelgestelde vragen otoplastieken kopen

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers die ontworpen zijn om perfect in het oor te passen. Ze bieden bescherming tegen schadelijk geluid in diverse omgevingen.

Waarom zou ik voor Ronell kiezen voor otoplastieken?

Ronell is een specialist in gehoorbescherming met decennialange ervaring, die op maat gemaakte otoplastieken biedt voor diverse toepassingen, inclusief werk, vrije tijd en specifieke activiteiten.

Hoe worden Ronell otoplastieken gemaakt?

De otoplastieken van Ronell worden gemaakt op basis van een afdruk van je oor, zodat ze een perfecte pasvorm hebben. Ze kunnen worden vervaardigd uit hars of siliconen, met filters die het geluidsniveau aanpassen.

Welke types otoplastieken biedt Ronell aan?

Ronell biedt een breed assortiment otoplastieken, waaronder Acrylic Protector, Silicon Protector, Communicator, Food-proof Protector, Aftershokz headset, en Custom Made oplossingen.

Wat voor extra services biedt Ronell bij aankoop van otoplastieken?

Bij de aankoop van otoplastieken bij Ronell krijg je toegang tot gratis periodieke lektests en twee jaar garantie op lekkage, waarbij je gratis nieuwe otoplastieken ontvangt bij detectie van een lek binnen deze periode.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com