Otoplastieken Utrecht bestellen

Op maat gemaakte, hoogwaardige, gehoorbescherming

Bij Ronell zijn we dé expert op het gebied van otoplastieken. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, en leveren via onze lokale adviseur in Utrecht. Ronell beschikt over een eigen geavanceerd laboratorium, waar otoplastieken worden gemaakt.

Onze lokale adviseurs spelen een essentiële rol in het verstrekken van hoogwaardige otoplastieken aan bedrijven en professionals door heel Nederland. In Utrecht is onze adviseur Mariska. Zij komt bij u langs voor het aanmeten. Maar ook voor uitlevering en gratis lektesten. Zo hoeft u zelf niet op pad, en voorzien wij uw bedrijf in Utrecht van nieuwe otoplastieken.

Gehoorbescherming voor (regio) Utrecht

Utrecht, een stad vol dynamiek en bedrijvigheid, is centraal gelegen in Nederland. Met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en een bloeiende economie, is Utrecht de ideale plek voor veel bedrijven.

Gehoorbescherming op maat is van essentieel belang om uw medewerkers te beschermen tegen schadelijk geluid op de werkvloer. Onze otoplastieken worden speciaal ontworpen om perfect te passen bij de unieke vorm van het oor van elke drager, waardoor maximale bescherming wordt geboden zonder concessies te doen aan het draagcomfort. Hierdoor kunnen uw werknemers zich volledig concentreren op hun taken, terwijl hun gehoor optimaal wordt beschermd.

Lokale adviseur otoplastieken Utrecht

Mariska, onze lokale adviseur in Utrecht, komt dagelijks bij bedrijven over de vloer in Utrecht en de regio van Utrecht. Mariska en veel ervaring en expertise en voorziet u graag van deskundig advies en oplossingen op maat.

Belangrijk daarbij is uw specifieke vereisten te begrijpen en u te helpen bij het kiezen van de juiste otoplastieken die aansluiten bij uw bedrijfscultuur en werkomgeving.

Otoplastieken Utrecht

Hoogste kwaliteit otoplastieken

Bij Ronell willen we de hoogste kwaliteit otoplastieken bieden, die voldoen aan de strengste normen op het gebied van gehoorbescherming.

Onze producten worden vervaardigd met behulp van geavanceerde materialen en productietechnieken, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste digitale technologieën. Dit stelt ons in staat om een perfecte pasvorm te garanderen en een optimale geluidsreductie te bieden, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Onze otoplastieken worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op de contouren van het oor, waardoor ze comfortabel gedragen kunnen worden gedurende langere periodes. Ze zijn vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik.

Bovendien bieden wij verschillende filtersystemen die geluid op maat kunnen regelen, zodat u kunt genieten van heldere communicatie zonder concessies te doen aan de gehoorbescherming.

Persoonlijke benadering voor uw bedrijf of organisatie in (regio) Utrecht

Als u in Utrecht gevestigd bent, begrijpen wij dat u behoefte heeft aan een snelle en efficiënte service. Daarom zorgt Mariska, onze lokale adviseur, voor een persoonlijke benadering. Zij komt graag bij u langs op locatie om uw specifieke behoeften te inventariseren en u te adviseren over de best passende oplossing voor uw bedrijf.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact op met Mariska.

Otoplastieken Utrecht

Onze werkwijze

Uw oren kunnen op verschillende manieren beschermd worden, maar otoplastieken (oordoppen op maat) zijn de meest effectieve oplossing. Deze gehoorbescherming wordt speciaal gemaakt op basis van uw eigen oorafdruk, waardoor u een 100% juiste pasvorm voor uw oor krijgt en er vrijwel geen kans is op lekkage.

De werkwijze van Ronell met betrekking tot otoplastieken in Utrecht is als volgt:

  • Meting
  • Productie
  • Uitlevering
  • Gratis lektesten

Meting

Het proces begint met een geluidsmeting bij uw bedrijf of organisatie in Utrecht waarbij de gemiddelden of piekvolumes worden vastgesteld. Deze meting helpt ons om te bepalen welk filter het beste past bij uw werksituatie in Utrecht. Tegelijkertijd wordt de gehoorbescherming voor uw werknemers aangemeten. Er wordt een afdruk gemaakt van hun oor, zodat we een perfecte weergave van de gehoorgang hebben.

Productie

De oorafdruk wordt naar ons geavanceerde laboratorium gestuurd. Hier wordt de afdruk in een 3D-scanner geplaatst, zodat er een exacte kopie van hars of siliconen kan worden geprint. Dit vormt de basis van de otoplastiek, met een kanaaltje waar het geluid doorheen kan dringen. Op basis van uw wensen kunnen er nog details worden toegevoegd, zoals een aanpak (greepje), draagkoord en detectiekogel. Nu is de otoplastiek klaar voor gebruik.

Uitlevering

Bij Ronell begrijpen we dat het van cruciaal belang is dat de gehoorbescherming goed wordt geïnstrueerd en perfect aansluit. Daarom leveren we de otoplastieken persoonlijk uit in Utrecht, zodat we de kwaliteit kunnen testen en tegelijkertijd instructies kunnen geven. Op deze manier zorgen we ervoor dat u verzekerd bent van goede bescherming.

Gratis lektesten

Het is belangrijk om te realiseren dat de gehoorgang in de loop der jaren kan vervormen. Dit kan ertoe leiden dat de demping ongemerkt iets minder wordt. Om de kwaliteit van de otoplastieken te waarborgen, komen we regelmatig bij u langs voor gratis lektesten. Op die manier kunnen we de bescherming garanderen. Mocht de otoplastiek binnen twee jaar geluid doorlaten, dan heeft u recht op vervanging bij Ronell.

Otoplastieken Utrecht

Maak een afspraak met Mariska

Een afspraak plannen om door te praten over de mogelijkheden van Ronell voor de levering van otoplastieken in Utrecht? Laat het ons weten. U kunt bellen naar: +31 184 434 440, mailen naar: info@ronell.nl, of het formulier invullen op onze pagina ‘afspraak maken’.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com