Foodmate BV

Categorie:

Foodmate BV is een producent van machines voor de pluimvee verwerkende industrie. Met al bijna een halve eeuw aan ervaring, ontwerpt en levert Foodmate efficiënte en veilige machines over de hele wereld. De productie vindt volledig plaats in Nederland, waar ongeveer 250 medewerkers werken. Harry Kortus is de kwaliteitscontroleur bij Foodmate en hij voert altijd de laatste checks uit voordat een machine wordt uitgeleverd.

“Veiligheid voor het personeel is heel belangrijk! Op de werkvloer wordt er veel geboord en geslepen en ook draaiende machines produceren veel geluid. Vaak wordt tijdens de productiewerkzaamheden de 80-decibel-grens overschreden en daarom is gehoorbescherming écht noodzakelijk. We maken bewust gebruik van oordoppen op maat vanwege het comfort. Mijn collega’s zijn daar erg blij mee!

Voorheen werden otoplastieken door een andere partij geleverd, maar daar moesten medewerkers helemaal zelf naar toe. Nu Ronell leverancier is, komt de vaste adviseur gewoon op locatie, ook als er maar één persoon iets nodig heeft. Daarom zou ik Ronell zeker aanbevelen! De adviseur is makkelijk te bereiken en staat snel op de stoep. Kortom: ik ben erg tevreden over Ronell!” 

Meer informatie over otoplastieken 

De gehooradviseur bij Foodmate
Jaco Oosterom 

 


De kwaliteitscontroleur bij Foodmate

Harry Kortus

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com