Bouw oorbeschermers

Oorbeschermers voor de bouw gezocht?

Zoekt u naar betrouwbare oorbeschermers voor de bouw? Welkom bij Ronell, dé specialisten in gehoorbescherming. In de bouwsector is het essentieel om het gehoor adequaat te beschermen tegen lawaai en schadelijke geluiden. Daarom presenteren wij u de nieuwste ontwikkelingen in oorbescherming, ook wel bekend als otoplastieken. Onze oplossingen, variërend van hard tot zacht materiaal, zijn specifiek ontworpen om aan de unieke behoeften van de bouwsector te voldoen.

Bij Ronell begrijpen we het belang van communicatie op de werkplek. Daarom bieden we geavanceerde oorbeschermers zoals de Shokz headset, die niet alleen bescherming biedt, maar ook heldere communicatie mogelijk maakt. Ontdek hoe onze op maat gemaakte otoplastieken niet alleen uw gehoor beschermen, maar ook het werkcomfort en de productiviteit verhogen. Lees verder om meer te leren over onze innovatieve oplossingen en hoe u het gehoor van uzelf en uw medewerkers in de bouw effectief kunt beschermen.

Juist in de bouw is oorbescherming belangrijk

In de bouwsector is het risico op gehoorschade aanzienlijk, vooral door het langdurig werken met of in de nabijheid van lawaaierige machines. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van pneumatische boorhamers, cirkelzagen en betonmolens. Deze apparatuur kan geluidsniveaus produceren die ver boven de veilige grenzen liggen, waardoor het gehoor ernstig kan worden beschadigd. Bovendien zijn er situaties, zoals het werken in nauwe, echoënde ruimtes, waar het geluid versterkt wordt en het risico op gehoorschade nog groter is.

Het is daarom cruciaal om effectieve gehoorbescherming te gebruiken. De oordoppen van Ronell, gemaakt van geavanceerde siliconenmaterialen, bieden hierin een uitstekende oplossing. Ze worden op maat gemaakt door een afdruk van uw oren te nemen, wat resulteert in een perfecte pasvorm. Dit zorgt niet alleen voor optimale bescherming tegen schadelijke geluidsniveaus, maar garandeert ook comfort, zelfs tijdens lange werkdagen van 8 uren of meer.

Het dragen van goed passende oordoppen is van cruciaal belang in de bouw, waar het risico op gehoorschade zoals tinnitus onomkeerbaar en onbehandelbaar kan zijn. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen, en met Ronell’s op maat gemaakte oordoppen bent u verzekerd van de beste bescherming.

oorbeschermers bouw

Van aanvraag tot optimale bescherming

Als u geïnteresseerd bent in topkwaliteit gehoorbescherming van Ronell, is het aanvraagproces eenvoudig en klantgericht. We bieden een full-service aanpak, waarbij alle extra kosten zoals voorrijkosten, lektesten en vervanging al zijn inbegrepen. Ongeacht uw locatie, we hebben in elke regio een deskundige gehooradviseur klaarstaan. Het proces begint met een gedetailleerde geluids- en oormeting op uw bouwlocatie, waarmee we de exacte behoeften voor uw specifieke situatie vaststellen.

Het volgende is een bezoek aan ons laboratorium, uitgerust met een geavanceerde 3D-scanner, waar we de perfecte otoplastieken voor uw situatie ontwikkelen. Nadat deze zijn gemaakt, volgt de uitlevering direct op uw bouwadres, inclusief een grondige instructie en kwaliteitstest van de otoplastieken. U profiteert bovendien van twee jaar pasvormgarantie, wat betekent dat eventuele aanpassingen tijdens deze periode kosteloos zijn.

 

Wacht niet te lang, neem contact op!

Onze toewijding aan uw veiligheid houdt niet op bij de levering. We voeren regelmatig kwaliteitstesten uit om de bescherming te garanderen. Met onze ervaring, zoals bewezen door onze samenwerking met grote bouwbedrijven zoals Heijmans, kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Aarzel niet om contact op te nemen voor de meest effectieve oplossing in gehoorbescherming voor uw bouwomgeving.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com