Thielco

Categorie:

Thielco is mondiaal actief in roosterfabricage en oppervlaktebehandeling. Vanuit deze twee takken bedient het familiebedrijf bijvoorbeeld de automotive, petrochemie en windenergie-industrie. Veiligheid voor elke medewerker is hierbij heel belangrijk. Zeker in de afgelopen 20 jaar is er veel ontwikkeld op het gebied van PBM. Hans Vrenken, HR-manager bij Thielcovertelt meer over de gehoorbescherming.  
 
“Gehoorbescherming boden we al langer aan, maar we konden het daadwerkelijke gebruik moeilijk waarborgen. Daarom hebben we zowel toolboxen als checks van gehoorbescherming voorgesteld. Beide diensten kan Ronell aanbieden zodat het aanbod bij eén leverancier blijft. Maar belangrijker nog: de service en de kwaliteit van Ronell heeft bijgedragen aan een betere inzet van gehoorbescherming. 
 
De korte lijnen met gehooradviseur Axel zijn erg prettig. Als er behoefte is aan nieuwe gehoorbescherming of als er iets gerepareerd moet worden, is hij snel op locatie. Flexibiliteit en snelheid zijn voor ons belangrijke waarden. Wat dat betreft sluiten we als bedrijven goed op elkaar aan!

De gehooradviseur bij Thielco  
Axel Sman 
 

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com