Van Wees Waalwijk

Categorie:

Van Wees Waalwijk is actief op het gebied van engineering, speciaal machinebouw, robotica en technische dienstverlening voor de industrie. Ook werken veel monteurs aan onderhoud van machines. De food industrie is een belangrijke afnemer van Van Wees Waalwijk. Johan Steenbeek vertelt meer over de ontwikkeling van werkveiligheid:

“Op onze werkplekken werken we veel met metaal en is er dus sprake van lawaai. Denk aan slijpen, frezen en verspanen. Vroeger was een gehoorkap of oordop al genoeg. Maar tegenwoordig is er sprake van modernisering op het gebied van gehoorbescherming. Daarom zochten we een partij die niet alleen kan leveren, maar ook kan meedenken. In Ronell vonden we wat we zochten: goede kwaliteit en persoonlijke contacten.

Persoonlijke gehoorbescherming heeft altijd een pluspunt. Het voordeel is dat iedereen gemotiveerd is om ze te dragen en zich daar ook verantwoordelijk voor voelt. De werkwijze van Ronell is erg fijn; er is sprake van snel en persoonlijk contact. De inhoudelijke adviezen van de gehooradviseur zorgen ervoor dat het op de werkvloer echt veiliger wordt!”

De gehooradviseur bij Van Wees Waalwijk: 
Axel Sman 

Deel dit bericht via:

Recente berichten:

Social media

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com