Oordopjes op maat

Oordopjes op maat van Ronell

Ronell biedt een innovatieve oplossing met op maat gemaakte oordopjes die perfect passen bij uw unieke oren en levensstijl.

Of u nu een professional bent die werkt in een lawaaierige omgeving, of iemand die op zoek is naar een communicatie-oplossing die naadloos integreert met gehoorbescherming, wij voorzien graag in uw wensen. Onze oordopjes zijn ontworpen met de hoogste kwaliteitsmaterialen en de nieuwste technologieën.

Direct contact opnemen om de mogelijkheden van op maat gemaakte oordopjes te bespreken

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken, ook bekend als oordopjes op maat, zijn op maat gemaakte gehoorbeschermers die perfect passen in de unieke vorm van uw oren. Ze bieden optimale bescherming tegen schadelijke geluidsniveaus terwijl ze comfortabel genoeg zijn voor langdurig gebruik.

Ronell’s otoplastieken worden vervaardigd met de innovatieve technologieën om een 100% pasvorm te garanderen. Een sluitende pasvorm is namelijk essentieel voor effectieve geluidsisolatie en comfort.

Voordelen van oordopjes op maat

De oordopjes op maat van Ronell bieden tal van voordelen boven standaard gehoorbescherming. Ze zijn ontworpen om een perfecte afdichting te vormen, wat resulteert in een optimale geluidsdemping. Dit vermindert de kans op gehoorschade aanzienlijk.

Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn.

De oordopjes zijn ook uitgerust met filters die essentiële geluiden zoals gesprekken en waarschuwingssignalen doorlaten, terwijl schadelijk lawaai wordt geblokkeerd.

Otoplastieken Eindhoven

Hoe werken otoplastieken?

Otoplastieken werken door middel van een aangepast filtermechanisme dat in het oordopje is ingebouwd. Deze filters zijn specifiek ontworpen om geluiden selectief te dempen. Ze verminderen het volume van schadelijke geluiden tot een veilig niveau, terwijl belangrijke signalen en gesprekken nog steeds hoorbaar blijven.

Ronell biedt verschillende filteropties aan, die elk zijn afgestemd op specifieke werkomgevingen en activiteiten, van industriële werkplekken tot muziekevenementen.

Bekijk de filters van Ronell

Verschillende typen oordopjes op maat

Ronell heeft een breed assortiment aan oordopjes op maat, elk ontworpen voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek bent naar gehoorbescherming voor op de werkvloer of voor tijdens het motorrijden, Ronell heeft een oplossing.

De oordopjes variëren van harde tot zachte materialen en van eenvoudige geluidsdemping tot geavanceerde communicatie-oplossingen. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Beste oordopjes op maat

Earplugs op maat voor werk en vrije tijd

Earplugs op maat voor de industrie

In industriële omgevingen waar lawaai een constante factor is, zijn de op maat gemaakte earplugs van Ronell de ideale oplossing voor gehoorbescherming. Deze oordoppen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de veiligheidseisen en bieden een demping die het geluidsniveau terugbrengt naar een veilige 80 decibel.

Met filters die gecertificeerd zijn volgens EN 352-2:2002 en EU-verordening 2016/425, garanderen we dat onze oordoppen niet alleen comfortabel zijn, maar ook volledig voldoen aan de huidige wetgeving.

Communicatie-oplossingen met earplugs op maat

Communicatie is cruciaal, vooral in lawaaierige omgevingen. Ronell’s oordoppen op maat kunnen worden uitgerust met communicatie-aansluitingen, waardoor werknemers beschermd blijven tegen schadelijk geluid terwijl ze toch duidelijk kunnen communiceren.

Of het nu gaat om het ontvangen van instructies op de bouwplaats of het opnemen van een oproep in een drukke fabriek, onze earplugs op maat zorgen ervoor dat u nooit een belangrijk bericht mist.

Otoplastieken Eindhoven

Custom-made earplugs

Voor degenen die een stap verder willen gaan, biedt Ronell custom-made earplugs. Deze zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen, van het type filter tot de kleur en het materiaal van de oordoppen. Of u nu extra detectiemogelijkheden nodig heeft voor de voedselindustrie of een geïntegreerde communicatie-oplossing zoekt, Ronell kan een product leveren dat perfect aansluit bij uw wensen.

Direct contact opnemen om de mogelijkheden van earplugs op maat te bespreken

Oordoppen op maat: technologie en comfort

Materialen en ontwerp van oordoppen op maat

Bij Ronell begrijpen we dat comfort net zo belangrijk is als bescherming. Daarom zijn onze oordoppen op maat gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht zijn voor de huid en comfortabel voor langdurig dragen.

Het ontwerp van onze oordoppen is het resultaat van uitgebreid onderzoek en innovatie. Met een focus op ergonomie, zorgen onze oordoppen voor een perfecte pasvorm. Dat is essentieel voor effectieve geluidsisolatie en het voorkomen van ongemak.

Filters voor maatwerk oordoppen

De filters in Ronell’s oordoppen op maat zijn het hart van de gehoorbescherming. Ze zijn ontworpen om een specifieke demping te bieden die varieert per toonhoogte, waardoor schadelijke geluiden worden gefilterd terwijl belangrijke frequenties, zoals spraak, behouden blijven. Dit zorgt ervoor dat gebruikers beschermd zijn zonder geïsoleerd te raken van hun omgeving.

Beste oordopjes op maat

Oortjes op maat: Integratie met communicatie

Otoplastieken met communicatie-aansluiting

In een werkomgeving is het essentieel om bereikbaar te blijven zonder concessies te doen aan gehoorbescherming. Ronell’s otoplastieken met communicatie-aansluiting bieden de perfecte balans.

Deze op maat gemaakte oordoppen zijn uitgerust met een audio-aansluiting die aansluit op communicatieapparatuur. Zo kunt u blijven communiceren in lawaai-intensieve omgevingen.

Shokz headset: Veilig communiceren

Voor situaties waarin open-ear communicatie vereist is, biedt Ronell de innovatieve Shokz headset. Deze headset maakt gebruik van botgeleidingstechnologie om geluid via de jukbeenderen naar het binnenoor te sturen, waardoor de oren vrij blijven voor omgevingsgeluiden en communicatie.

Dit is ideaal voor professionals die zowel hun omgeving moeten monitoren als in contact moeten blijven met collega’s en klanten.

Direct contact opnemen om de mogelijkheden van oortjes op maat te bespreken

Kies de perfecte oordopjes op maat

Persoonlijk advies en service

We bieden u persoonlijk advies om u te helpen de perfecte oordopjes op maat te kiezen:

  • Analyse: We beginnen met een grondige analyse van uw gehoorbeschermingsbehoeften, afhankelijk van uw werkomgeving en lifestyle.
  • Advies: Onze experts adviseren u over de meest geschikte oordopjes, rekening houdend met factoren zoals comfort, dempingsniveaus en functionaliteit.
  • Maatwerk oplossingen: We bieden maatwerk oplossingen, van de keuze van het materiaal tot de selectie van de juiste filters voor uw situatie.

De voordelen van Ronell oordopjes op maat

Bij Ronell staan we achter de kwaliteit van onze oordopjes op maat.

  • Kwaliteitsmaterialen: Onze oordopjes worden gemaakt van de beste materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties.
  • Garantieperiode: Wij bieden een garantieperiode van twee jaar, die de betrouwbaarheid van onze producten bevestigt. Laat uw otoplastieken binnen 2 jaar geluid door? Dan heeft u recht op vervanging.

 

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com