Otoplastieken Groeneveld

Otoplastieken gezocht in Groeneveld? Ontdek Ronell

Otoplastieken zijn op maat gemaakte gehoorbeschermingsmiddelen die specifiek zijn ontworpen om je gehoor te beschermen in verschillende omgevingen. Ze bieden een comfortabele en effectieve geluidsbescherming, waardoor je gehoor wordt beschermd tegen schadelijke geluidsniveaus. Otoplastieken worden individueel aangemeten om perfect te passen bij de vorm van je oor en bieden zo een optimale afdichting en demping van geluid.

Levensduur otoplastieken

Vind de geschikte partner in gehoorbescherming

Bij het kiezen van otoplastieken in Groeneveld, is Ronell de ideale partner. Als ervaren Ronell-adviseur in de regio fungeert Ronell als jouw vaste aanspreekpunt voor al je gehoorbeschermingsbehoeften. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor otoplastieken van Ronell:

 

Otoplastieken

 

Aanmeten, controle en instructie op locatie, zonder voorrijkosten

Ronell zorgt voor het aanmeten van otoplastieken, voert controles uit en biedt instructies, allemaal op jouw locatie, zonder extra kosten.

Gratis periodiek lektesten

Ronell biedt gratis periodieke lektesten om ervoor te zorgen dat je otoplastieken goed functioneren en de juiste bescherming bieden.

Pasvorm-controle en instructie bij aflevering, dus veiligheid vanaf de start

Bij aflevering controleert Ronell de pasvorm van je otoplastieken en biedt instructies voor correct gebruik, waardoor je direct vanaf het begin kunt profiteren van optimale veiligheid.

Geen standaardvervanging, wat onnodige kosten voorkomt

Ronell zorgt ervoor dat je otoplastieken niet onnodig worden vervangen, waardoor je kosten bespaart en tegelijkertijd de nodige bescherming behoudt.

Integratie met communicatie-oplossingen

Ronell biedt otoplastieken die kunnen worden geïntegreerd met communicatie-oplossingen, waardoor je effectief kunt communiceren in lawaaierige omgevingen.

>> Lees meer over communiceren in lawaai

 

Slimme filters, optimale demping en spraakverstaanbaarheid

De otoplastieken van Ronell zijn voorzien van slimme filters die zorgen voor optimale demping van schadelijk geluid en behoud van spraakverstaanbaarheid.

>> Onze filters

 

2 Jaar garantie inclusief gratis vervanging bij lekkage binnen 2 jaar

Ronell biedt 2 jaar garantie op je otoplastieken, inclusief gratis vervanging als er binnen deze periode lekkage optreedt.

Conform eisen recente wetgeving EU-verordening 2016/425 (vanaf 21 april 2019 vereist)

De otoplastieken van Ronell voldoen aan de eisen van de EU-verordening 2016/425, wat betekent dat ze voldoen aan de recente wetgeving voor gehoorbeschermingsmiddelen.

Welke toepassingen zijn er?

Ronell biedt een uitgebreid assortiment otoplastieken om aan diverse behoeften te voldoen.Wij delen onze beste keuze in otoplastieken:

Acrylic Protector

De Acrylic Protector is gemaakt van duurzaam harsmateriaal en is eigenlijk de meest gebruikte variant. Je kunt kiezen uit zes verschillende filters en deze otoplastieken zijn geschikt voor diverse sectoren. Bovendien profiteer je van alle voordelen die Ronell te bieden heeft.

 

basic protector

 

Silicon Protector

Onze Silicon Protector biedt otoplastieken gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal. Deze otoplastieken zijn zacht, comfortabel en bieden uitstekende geluidsbescherming. Ze zijn geschikt voor gebruik in diverse sectoren en er zijn verschillende filters beschikbaar om aan je specifieke behoeften te voldoen.

 

zachte otoplastieken

>> Meer over zachte otoplastieken

 

Communicator

De Communicator is een opvallende uitvoering met otoplastieken voorzien van ingebouwde speakers en audiokabeltjes. Deze otoplastieken zijn speciaal ontworpen om effectieve communicatie mogelijk te maken zonder hinderlijk lawaai. Ze zijn verkrijgbaar met diverse filters en zijn ideaal voor gebruik in transport en andere communicatie-intensieve omgevingen.

 

otoplastieken met commuicatie

 

Food Proof Protector

De Food Proof Protector is een uitstekende keuze voor de voedingsindustrie en gerelateerde sectoren. Deze otoplastieken zijn vervaardigd van hars of siliconen en hebben een opvallende blauwe kleur. Ze zijn voorzien van een metalen kogeltje voor detectie en een detecteerbaar filter. Zo zijn ze geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, waar het essentieel is om otoplastieken op te sporen als ze per ongeluk in het product terechtkomen.

otoplastieken van ronell

 

Aftershokz Headset

De Aftershokz headset biedt een unieke luisterervaring zonder het gebruik van de oren. Deze otoplastieken werken door middel van conductie, waarbij trillingen via het kaakbeen worden overgebracht. Hierdoor kun je communiceren in lawaaierige omgevingen zonder je gehoor te belasten. Ze kunnen ook gecombineerd worden met gehoorbescherming voor optimale geluidsbeheersing.

 

Of ga je voor Custom-made?

Als geen van de bovenstaande opties aansluit bij je behoeften, biedt Ronell ook op maat gemaakte otoplastieken. Met deze optie kun je zelf het materiaal, het filter, de detectiemogelijkheden en de communicatiemogelijkheden bepalen. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde oplossing die perfect aansluit bij jouw specifieke eisen.

otoplastieken groeneveld

 

Gehoorbescherming adviseur in Groeneveld

Neem vandaag nog contact op met Ronell om te profiteren van onze uitgebreide expertise en de voordelen die wij bieden bij het aanmeten en leveren van hoogwaardige otoplastieken in Groeneveld. Bescherm je gehoor en geniet van comfort en veiligheid in elke omgeving.

Direct contact met één van onze adviseurs?

+31 184 434 440
info@ronell.com